Nejnovější recenze ze sekce Trezory
Pevný, prostorný a cenově dostupný. Již přichycen, trvalo to deset minut. Je podstatné říct, že je klíč, čemuž věřím více než elektronickému zámku. Důležité věci uloženy, pro ty, kteří chtějí ochránit drobnosti můžu jen doporučit. Kvalitní zpracování a hmotnost dokazují, že mohu být v klidu, pokud nějaké nenechavé ručičky budou chtít mé drahocenné drobnosti. Trezor v této velikosti obsáhne místo pro datové schránky ve formě harddisků, prostě spousta místa pro vše od zbraní až po šperkovnici, či sadu hodinek.
je dokonalý
Lepší kasa.
- prostorný
- vyhovuje
- tichá, výkonná, malá spotřeba el. energie
- 30 kg je tak akorát váha pro instalaci pro jednoho muže. Návod jednoduchý.
- Klíče jsou nadřazeny elektronickému systému.
- Šrouby nejsou součástí balení. V obchodě stojí "pár korun" i s rozepínacími "kotvami" = za pár min. vyvrtáno a přišroubováno.
Max. spokojenost.
- rychlé dodání
- dobře zabaleno
- komunikace
po dokončení objednávky jsem přijal balík kurýrem za 25hodin pokud chcete mít produkt doma včas tak na e-shop Okay je spolehnutí
- je to fakt kvalita.
Velmi dobře zpracováno. S cenově na trhu srovnatelnými trezory výrazně lepší kvalita. Vím o čem mluvím, objednal jsem před tímto dva jiné, které jsem vracel. Tento je určitě dobrá volba.
- Kazdy ma svuj kod a nemusi hledat klicek. Dovnitr se vleze cela bankovka.
- Za ty peníze dobrý.
Velmi lajdácky přivařená přední stěna s dvířky.Přibodováno na šesti místech, z toho na dvou nedovařeno pro nechanou mezeru cca 4 mm.Jestli neumíte svářet, tak si to nekupujte.
- Levný, velký.
- Zavírání je plastové, takže v případě požáru uhoří první, pak se udělá škvíra, kterou dovnitř spolehlivě nateče voda při hašení. Zámek tuto vůli dovolí. Zámek je tak chatrný, že to vypáčíte šroubovákem.
Prostě křáp.
Zboží odpovídá mě představě.
malý, šikovný.
- cena výrobku
Vše v pořádku. Trezorová skříň slouží svému účelu.
Nepatrná kosmetická vada, poličkám chybí podložky (cinká a rachotí - nejsou zajištěné).