Nejnovější recenze ze sekce Trezory
- Zpracování OK
- Pro 4 dlouhé zbraně ale bez optiky , skříň je málo hluboká pokud je na zbrani optika tak se nevejde, škoda, že není v popisu zboží toto upozornění.
- Slušný výrobek za rozumnou cenu
Poměr cena kvalita. Dobré.
- Malý
- Číselný kód + klíč
- Police jde odstranit
- Snadné nastavení hesla
- Opravdu otravně to pípá při stisku čísel
- Trezor za rozumnou cenu. Doporučuji.
Trezorek jsem založil mezi knihy a jsem spokojen.
- Dobře ovladatelný,spolehlivý.
- Za mě spokojenost .Určitě koupím znovu Vánoce se blíží jako dárek bude super
- doporučuji
Produkt stále nedorazil
- jednoduchá montáž k desce stolu
- 3 způsoby otevření
- Masivní konstrukce
- Dobrý produkt
- Kompaktní trezor, který je možné umístit skrytě
- Výborná cena za danou kvalitu
- Oproti konkurenci má nejenom prostor pro 5 dlouhých zbraní, ale taky splňuje legislativní požadavky pro více než 2ks dle 119/2002 a 217/2017
- 15 RU podle ČSN EN 1143-1 a zámek A podle ČSN EN 1300
- Má dovnitř zahnutý lem dveří, znemožňující vypáčení
- předvrtané kotvící díry do podlahy a možnost dovrtání další pro ukotvení ke zdi, bez snížení pasivní bezpečnosti
- Těžký, pro přesun po schodech nutno 2 silné chlapy nebo schodišťový rudl
Potřeboval jsem trezor pro uschování dlouhých a krátkých zbraní v počtu více než 2 ks, který by splňoval legislativu. (Množství prodejců/výrobců prodává trezor na 3/5/7 ks dlouhých zbraní a deklaruje, že splňuje požadavky dle 119/2002, ale to splňuje jen pro 2ks zbraní - t.j. zabezpečí je ale nesplňuje technické požadavky). Tento trezor splňuje moje požadavky, t.j. uložení krátkých zbraní a střeliva do poličky, uložení kufříku s EVO 3 a ještě 2 dlouhých zbraní volně. Trezor je kvalitně zpracován a vleze se do výklenku o šíři přesně 30cm a je možné ho ukotvit k zemi a dodatečně i ke zdi. Je těžký, ale to je potíž kterou Vy máte jen při instalaci a případný zloděj po instalaci. :-)
- Tohle nemá chybu nikde nemají jen u Vás a tak mám radost
- Kdybych věděla, že se dá koupit u Vás tak nehledám jinde!
Dobrá kvalita
Ještě jsem NIC nedostal!!
kvalitní, spolehlivý produkt
- kvalitní provedení
- jednoduchá obsluha
- dobrá cena
vše v pohodě
- Vše v pořádku.
zatím ok
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »